Dit zijn onze Aanhangers

Wie zijn onze Aanhangers?

Aanhangers zijn mensen die anderen enthousiast maken over auto.nl. Dat zijn bijvoorbeeld onze collega’s en klanten. Het zijn mensen die ervaring hebben met auto.nl en dus weten waar ze het over hebben.

Wij belonen een Aanhanger als hij of zij een nieuwe klant aandraagt. Daarvoor gebruiken we speciale codes. Heb jij zo’n code van iemand gekregen? Vul die dan in bij het bestellen, zo heb jij straks niet alleen een nieuwe auto maar maak je ook nog iemand anders blij.

Klanten voor 2022

Wij zijn trots op al onze klanten, en een beetje extra op klanten die er al vroeg bij waren. Tot voor kort was het namelijk nieuw en ook een beetje spannend om online een auto te bestellen. Deze vroege klanten deden dat gewoon, en wij vinden dat heel stoer.

Daarom hebben ze codes ontvangen waarmee ze vrienden en bekenden konden enthousiasmeren voor auto.nl. Voor iedere bestelling met een Aanhangers code krijgt de uitgever van die code een beloning als bedankje. Zo maken we in één klap meerdere mensen blij.

Klanten vanaf 2022

Inmiddels zijn we gestopt met het uitgeven van nieuwe codes. Heb jij je auto in 2022 besteld? Dan hebben we die geleverd zonder een Aanhangers code.

Collega’s van Louwman

Ook onze collega’s van Louwman zijn Aanhangers van auto.nl. Wij zijn collega’s omdat auto.nl en Louwman onderdeel zijn van hetzelfde bedrijf. Als je via één van de Louwman showrooms een bestelling plaatst bij auto.nl, dan gebruikt de verkoper zo’n code. Zo weten wij waar de bestelling vandaan komt, en kunnen we die collega in het zonnetje zetten.