Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Samen laten we de autobranche glimmen

We doen ons best om de autobranche te laten glimmen van trots. Daarbij krijgen we aardig wat hulp van onze Aanhangers. Ofwel: tevreden klanten die op een feestje graag vertellen dat ze hun auto bij auto.nl hebben besteld. Daar zijn wij natuurlijk blij mee.

Verdien geld met je kenteken

Daarom belonen we Aanhangers die voor nieuwe klanten zorgen. Vult een nieuwe klant bij zijn bestelling jouw kenteken in als code, en wordt de auto niet binnen 14 dagen geretourneerd?
Dan maken we € 175 naar je over. Elke keer weer.

Verspreid je code

Hoe je je kenteken wereldkundig maakt, mag je zelf weten. Hoe vaker het wordt gebruikt, hoe meer je ermee verdient. Inspiratie nodig? Deze Aanhangers gingen je voor.

Daniëlle

Daniëlle heeft lang in Afrika gewoond, maar haar liefde voor Nederland bleef altijd groot. Ze heeft haar code daarom op een Delfts blauw tegeltje laten drukken. Zo is-ie zichtbaar voor iedereen die op visite komt.

Familie Fowad

Bij de familie Fowad is er altijd wel iemand bijna jarig. Daarom hebben ze hun code op een verjaardagsslinger laten drukken. Bij elk feest is het weer hét gespreksonderwerp.

Tineke

Kunstenares Tineke is veel in haar atelier te vinden. Ze heeft haar kenteken dan ook heel creatief verwerkt in haar schilderij “Skoda Yeti. De verschrikkelijke sneeuwman”.

Hier alvast een tip: deel de winst met de gebruiker van je code, dan hebben jullie er beiden wat aan. Met een Tikkie is het in een handomdraai geregeld.

Ook Aanhanger worden?

Dat kan. Bestel je bij ons een auto, dan krijg je een unieke code. Zodra je die deelt, ben je een Aanhanger. Wordt je code gebruikt? Dan maken we € 175 naar je over.

Heb je nog geen code ontvangen maar wel een auto bij ons besteld?
Neem dan even contact met ons op.