Auto kopen in Alkmaar

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Alkmaar? Je kunt hem ook online bestellen, dan hoef je niet plaatsgebonden te zoeken. Supersimpel bij auto.nl: je bestelt een auto zoals een paar schoenen.

Eng? Nee hoor. We brengen de auto gratis bij je thuis in Alkmaar en dan zit je er nog niet aan vast. Je mag hem namelijk 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan halen we hem zonder gedoe weer op.

Waarom kopen bij auto.nl?

Onze auto’s zijn allemaal in pico bello staat. Nieuwe auto’s komen direct van de dealer; occasions controleren we uitvoerig, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze blinken. Is er toch iets aan de hand? Dan lossen we dat meteen op. Je krijgt ten minste een jaar garantie en 24/7 pechhulp. Na 5000 mag je je auto ook laten checken. En o ja, er horen 5 APK-beurten bij je aankoop. Lekker makkelijk! En heb je niet genoeg gespaard? Dan is een financiering ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Private leasen kan ook

Doe je liever geen grote uitgave? Je kunt bij ons ook nieuwe en gebruikte auto’s private leasen. Dan heb je al helemaal geen omkijken naar je auto, want op de brandstof (en boetes) na is alles inbegrepen bij het maandbedrag. En rijd je minder of meer dan je van tevoren dacht? Dan kun je het aantal kilometers tussentijds aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Alkmaar terecht bij Broekhuis Alkmaar, Broekhuis Occasioncentrum Alkmaar en Broekhuis Autoschade Alkmaar.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team