Auto kopen in Almelo

Zoek je een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Almelo? Een auto bestellen ging nog nooit zo makkelijk, vanuit elke plaats in Nederland. Dat kan namelijk gewoon online, zoals een paar schoenen.

Eng? Nee hoor: we brengen de auto gratis thuis en je mag hem twee weken lang uitproberen. Ben je niet blij, dan halen we hem weer op en krijg je je geld terug. Geen risico dus!

Nog meer pluspunten van auto.nl

Onze auto’s zijn allemaal in perfecte staat. Nieuwe auto’s komen van de dealer; occasions controleren we volledig (op 31 punten), repareren we waar nodig en poetsen we tot ze glimmen. Is er ondanks al onze aandacht en liefde toch iets mee aan de hand? Dan lossen we dat natuurlijk op. Je krijgt minstens een jaar garantie en 24/7 pechhulp. Ook horen er 5 APK-beurten bij je aankoop. En is je budget niet toereikend, dan is een financiering vaak mogelijk.

Meer over auto.nl

Private leasen kan ook

Je kunt bij ons ook auto’s private leasen, zowel nieuwe als gebruikte. Dan rijd je zo mogelijk nog zorgelozer, want op de brandstof na is alles bij het maandbedrag inbegrepen. En rijd je minder of meer dan je van tevoren dacht? Dan kun je het aantal kilometers in je overeenkomst gewoon aanpassen. Alles om het simpel en leuk te houden!

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Almelo terecht bij Broekhuis Peugeot Almelo en Broekhuis Oost Almelo.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team