Auto kopen in Almere

Heb je een nieuwe auto nodig, maar wil je er geen hele weekenden voor op pad? Bij auto.nl hebben we duizenden auto’s in de digitale etalage staan. Je bestelt bij ons altijd online: nieuw of tweedehands; koop of private lease.

Alle auto’s zijn op 31 punten gecheckt, grondig gepoetst en worden gratis met volle tank bij je thuisbezorgd in Almere. En wel zo prettig: je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Is het toch niet helemaal je droomauto? Dan halen we hem gewoon weer op!

Slim shoppen bij auto.nl

We maken het bestellen van een auto graag zo duidelijk en makkelijk mogelijk. Zodat alleen het leuke overblijft: de auto kiezen. Over een kat in de zak hoef je je geen zorgen te maken: je krijgt ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je occasion, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. En wil je liever niet in één keer afrekenen? Een financiering behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Wil je compleet ontzorgd worden? Je kunt bij auto.nl ook private leasen. Dan is alles bij het maandbedrag inbegrepen – behalve de brandstof dan. Dus ook de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. En rijd je meer of minder kilometers dan je van tevoren had ingeschat? Dan mag je je pakket tussendoor altijd aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Almere terecht bij Broekhuis Peugeot Almere.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team