Auto kopen in Apeldoorn

Zoek je een nieuwe auto of occasion in de buurt van Apeldoorn? Als je online bestelt, hoef je je niet te beperken tot je eigen omgeving. In onze digitale showroom kun je maar liefst 3000 auto’s tot in detail bewonderen – op je eigen scherm.

Online een auto kopen is supermakkelijk, en echt niet zo spannend als het lijkt. Sterker nog: je kunt je er geen buil aan vallen. Want valt de auto tegen binnen de bedenktermijn van 14 dagen? Dan komen we hem weer halen en krijg je je geld weer terug. Geen probleem!

Daarom bestellen bij auto.nl

Nieuwe auto’s komen direct van de dealer; occasions controleren we uitvoerig, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze blinken. We durven dus wel te zeggen dat al onze auto's in pico bello staat verkeren. En is er toch iets aan de hand? Dan lossen we dat snel en netjes op. Je krijgt minstens 1 jaar garantie en 24/7 pechhulp. Ook krijg je 5 APK-beurten cadeau. Is je budget wat krap? Dan is financieren in veel gevallen ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Private lease

Je kunt bij ons ook nieuwe en gebruikte auto’s private leasen. Dan heb je al helemaal geen omkijken naar je auto, want op de brandstof (en boetes) na is alles inbegrepen bij het maandbedrag. Bovendien hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je kunt je pakket tussentijds trouwens altijd aanpassen, als je minder of meer kilometers blijkt te rijden dan je dacht.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Apeldoorn terecht bij Broekhuis Opel Apeldoorn.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team