Auto kopen in Assen

Heb je een nieuwe auto nodig, maar zou je er het liefst niet eens de deur voor uitgaan? Geen probleem: bij auto.nl hebben we auto’s in alle soorten en maten in de digitale showroom staan. Je kunt gewoon online bestellen, zoals een paar schoenen.

Alle auto’s – nieuw en tweedehands, koop en private lease – hebben een onderhouds- en poetsbeurt gehad, worden gratis bij je thuisbezorgd in Assen en mag je 14 dagen lang uitproberen. Niet goed? Halen we hem gewoon weer op.

Ben je op zoek naar een leaseauto in Assen? Bekijk dan ons private lease aanbod hier!

De voordelen van auto.nl

In een notendop: we maken het bestellen van een auto zo duidelijk, makkelijk en daarmee zo leuk mogelijk bij auto.nl. Je krijgt ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je occasion, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. En wil je liever niet in één keer afrekenen? Dan is een financiering ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Wil je compleet ontzorgd worden? Je kunt bij auto.nl ook private leasen. Dan is alles bij het maandbedrag inbegrepen, op de brandstof na. Dus ook onderhoud, de verzekering en wegenbelasting. En rijd je meer of minder kilometers dan je van tevoren had ingeschat? Dan mag je je pakket aanpassen. Ook achteraf. 

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Assen terecht bij Broekhuis Volvo Assen en Broekhuis Autoschade Assen.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team