Auto kopen in Barneveld

Op zoek naar een betrouwbare occasion in Barneveld? Bij auto.nl bestel je hem online. Een splinternieuwe auto trouwens ook! Op foto’s laten we je de wagen tot in detail zien, en alle info staat erbij. Maar je mag natuurlijk altijd even bellen.

We bezorgen de auto met volle tank bij je thuis in Barneveld, en daarna heb je 14 dagen de tijd om er vertrouwd mee te raken. Heel wat anders dan een proefritje! Besluit je binnen de bedenktermijn dat je niet gelukkig bent met je aankoop, om welke reden dan ook? Dan komen we hem met alle liefde weer ophalen.

Kwaliteit verzekerd

Elke auto wordt bij ons bij helemaal doorgelicht en op maar liefst 31 punten gecontroleerd. Zien we dat een onderdeel op termijn vervangen moet worden? Dan doen we dat nu alvast. Dus alleen in topconditie komt hij in onze webshop terecht. Bovendien heb je recht op minstens 1 jaar BOVAG-garantie, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. Reken je liever niet in één keer af? Dan kan een financiering je misschien helpen.

Meer over auto.nl

Het kan nóg makkelijker

Wil je geen grote uitgave in één keer doen, en vind je het wel prettig als alles voor je geregeld wordt? Private leasen is ook mogelijk bij auto.nl. Je rijdt dan zorgeloos tegen een vast maandbedrag. Bij de prijs is bijna alles inbegrepen: alleen de brandstof en eventuele boetes betaal je apart.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Barneveld terecht bij Broekhuis Autoschade Barneveld en Broekhuis Opel Barneveld .

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team