Auto kopen in Bergen op Zoom

Een paar duizend auto’s in verschillende prijsklassen hebben we op voorraad bij auto.nl. Nieuw en gebruikt, koop en private leasen. Heb je een auto nodig, maar is showrooms bezoeken geen hobby? Bestel hem lekker online bij auto.nl.

Je kunt elke auto tot in detail online bekijken en we komen hem gratis bij je thuisbrengen, of je nou in Groningen of in Bergen of Zoom woont. En je mag hem 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan halen we hem weer op!

Gewoon goed

Een kat in de zak is bij ons niet te koop. Nieuwe auto’s komen rechtstreeks van de dealer, en alle occasions hebben we grondig gecontroleerd, gepoetst en indien nodig gerepareerd. Je krijgt bij occasions 1 jaar garantie, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. Niet zo veel te besteden? Een financiering kan ook geregeld worden bij ons.

Meer over auto.nl

Private lease

Hou je alles graag zo makkelijk mogelijk en heb je geen zin in verzekerings- en belastinggedoe? Met private lease heb je nergens meer omkijken naar. Voor een vast maandbedrag regelen wij alles. Alleen de brandstof moet je nog apart afrekenen! En het aantal kilometers dat je verwacht te rijden, mag je tussentijds aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Bergen op Zoom terecht bij Louwman Toyota Bergen op Zoom, Louwman Mitsubishi Bergen op Zoom, Louwman Bastians Peugeot Bergen op Zoom en Vakgarage SDH.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team