Auto kopen in Beverwijk

Op zoek naar een betrouwbare occasion in Beverwijk? Of naar een splinternieuwe auto? Bij auto.nl bestel je hem online, zonder hem van dichtbij te bekijken.

We brengen hem bij je thuis en dan heb je 14 dagen de tijd om te bekijken of het wat voor je is. Toch niet helemaal blij? Dan komen we hem zonder gedoe weer ophalen.

Auto.nl, lekker makkelijk

Elke auto wordt bij ons bij wijze van spreken binnenstebuiten gekeerd. Alleen in topconditie komt hij in onze webshop terecht. We controleren op 31 punten, en daarnaast heb je recht op minstens 1 jaar BOVAG-garantie en 24/7 pechhulp, 5 APK-beurten en een controlebeurt na 5000 kilometer. Reken je liever niet in één keer af? Dan kan een financiering je helpen.

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Private lease behoort ook tot de mogelijkheden. Dus heb je geen ruimte voor een flinke uitgave in één keer en wil je dat alles voor je geregeld wordt? Bij auto.nl rijd je zorgeloos tegen een vast maandbedrag. Alleen de brandstof en eventuele boetes betaal je zelf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Beverwijk terecht bij Broekhuis Heemskerk, Louwman Toyota Heemskerk en Broekhuis Autoschade Beverwijk.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team