Auto kopen in De Bilt

Woon je in De Bilt en ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Het maakt eigenlijk niet uit waar in Nederland je woont, want wij komen elke auto gratis bij je thuis afleveren. Je bestelt hem bij ons namelijk online!

En dat is niet zo spannend als je misschien denkt. Sterker, het is juist een slimme deal. Want na bezorging gaat een bedenktermijn van 14 dagen in, waarin je uitgebreid de kans hebt om kennis te maken met je nieuwe auto. Ben je niet helemaal blij? Dan mag je hem weer gratis retourneren en krijg je je geld terug.

De voordelen van auto.nl

Omdat we willen dat je 100% tevreden bent, zorgen we dat al onze auto’s alleen in perfecte staat in de webshop verschijnen. We controleren alle occasions op 31 punten, vervangen onderdelen waar nodig en geven minstens 1 jaar garantie. Ook horen de eerste 5 APK’s bij je aankoop en krijg je 24/7 pechhulp in het eerste jaar. Gewoon goed geregeld dus. Een auto kopen hoort tenslotte een feestje te zijn!

Meer over auto.nl

Ook private lease en financiering mogelijk

Wil je zorgeloos rijden zonder grote investering vooraf? Dan kunnen we kijken of een financiering wat voor je is. Of: je kiest voor private lease bij auto.nl. Je bepaalt zelf de looptijd en het aantal te rijden kilometers. Rijd je meer of minder dan je van tevoren had ingeschat? Dan is het geen probleem om dat aantal bij te stellen, zelfs achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit De Bilt terecht bij Broekhuis Ford De Bilt, Broekhuis Volvo Zeist , Broekhuis Ford Zeist en Broekhuis Autoschade Zeist.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team