Auto kopen in Den Haag

Zoek je een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Den Haag? Een auto bestellen ging nog nooit zo zorgeloos: gewoon online, zoals een nieuwe trui. Dat is minder riskant dan het misschien lijkt, want we brengen de auto gratis (en met volle tank) bij je thuis en je mag hem twee weken lang uitproberen. Niet helemaal happy? Dan halen we hem weer op en krijg je het aankoopbedrag retour.

Liever aan auto leasen? Geen probleem! Bekijk snel ons aanbod private lease modellen!

Gewoon een slimme deal

Onze auto’s zijn allemaal in pico bello staat. Nieuwe auto’s komen direct van de dealer; gebruikte exemplaren controleren we uitvoerig, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze blinken. Is er toch iets aan de hand? Dan lossen we dat meteen op. Je krijgt ten minste een jaar garantie en 24/7 pechhulp. Plus: er horen 5 APK-beurten bij je aankoop. Lekker makkelijk!

Meer over auto.nl

Private lease

Doe je momenteel liever geen grote uitgave? Dan kunnen we samen bekijken of een financiering een goede oplossing voor je is. Maar je kunt bij auto.nl ook auto’s private leasen; zowel nieuw als gebruikt. Dan heb je geen omkijken naar je auto, want op de brandstof (en boetes) na is alles inbegrepen bij het maandbedrag. En rijd je minder of meer dan je van tevoren dacht? Dan kun je het aantal kilometers tussentijds aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Den Haag terecht bij Louwman Toyota Den Haag Zuid, Louwman Toyota Den Haag, Louwman Lexus Den Haag en Louwman Peugeot Naaldwijk.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team