Auto kopen in Deventer

Nieuwe of tweedehands auto nodig? Je regelt het bij auto.nl zonder de deur uit te hoeven. We hebben er standaard een heleboel in verschillende prijsklassen op voorraad. Je kunt elke auto online tot in detail bekijken en we komen hem gratis bij je thuisbrengen, of je nou in Den Helder of in Deventer woont. En een superveilig idee: je mag hem 14 dagen uitproberen. Niet blij? Halen we hem gewoon weer op.

Slim shoppen bij auto.nl

Een miskoop is in feite onmogelijk bij ons. Want nieuwe auto’s komen rechtstreeks van de dealer, en occasions hebben we uitvoerig gecontroleerd, gepoetst en waar nodig gerepareerd. Je krijgt sowieso 1 jaar garantie, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten (die mag je trouwens ook uitdelen, als je ze niet allemaal nodig hebt). En heb je niet zo veel te besteden? Een financiering behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer over auto.nl

Nog makkelijker: private leasen

Je kunt ook private leasen bij auto.nl, zowel nieuwe als tweedehands auto’s. Dat is lekker zorgeloos, want ook de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud zijn dan geregeld. Je bepaalt zelf hoe lang je wilt leasen en hoeveel kilometers je in je pakket wilt. Blijk je meer of minder te rijden dan je van tevoren dacht, dan kun je dat aantal altijd aanpassen. Ook achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Deventer terecht bij Broekhuis Opel Deventer.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team