Auto kopen in Doornspijk

Woon je in Doornspijk en ben je op zoek naar een tweedehands of nieuwe auto? Eigenlijk maakt het niet zo veel uit waar je woont, want wij bezorgen auto’s overal in Nederland gratis thuis, inclusief volle tank.

Je bestelt je nieuwe wagen bij auto.nl online, en dat is minder eng dan het misschien lijkt. Want binnen de bedenktermijn van 14 dagen mag je hem ook weer gratis laten ophalen, als het toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte. En natuurlijk krijg je het volledige bedrag dan terug.

De voordelen van auto.nl

Onze auto’s bereiken de websop alleen in perfecte staat. Alle occasions worden op maar liefst 31 punten gecontroleerd, en al het nodige en bijna-nodige wordt vervangen. Je krijgt ten minste 1 jaar garantie en de eerste 5 APK’s horen bij je aankoop. Lekker makkelijk dus. En hadden we al gezegd dat je 24/7 pechhulp krijgt in het eerste jaar?

Meer over auto.nl

Private lease en financiering

Wil je zorgeloos rijden, maar geen grote uitgave in één keer doen? Bij aankoop van een auto kan een financiering je helpen. Maar je kunt ook kiezen voor private lease bij auto.nl. Je bepaalt dan zelf de looptijd en het aantal te rijden kilometers. Rijd je meer of minder dan je van tevoren had ingeschat? Dan kun je het aantal kilometers tussentijds aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Doornspijk terecht bij Broekhuis Opel Doornspijk.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team