Auto kopen in Dronten

Zoek je een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Dronten? Bij auto.nl bestel je hem gewoon online, zoals een paar schoenen. Spannend? Nee hoor: we brengen de auto gratis en met volle tank bij je thuis, en daarna mag je hem twee weken lang uitproberen. Ben je er niet helemaal gelukkig mee? Dan halen we hem weer op en krijg je het aankoopbedrag weer terug. Geen probleem!

Waarom kopen bij auto.nl?

Onze auto’s zijn allemaal in topstaat. Nieuwe auto’s komen direct van de dealer; occasions controleren we op 31 punten, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze glimmen. Is er toch iets aan de hand? Dan lossen we dat meteen op. Je krijgt ten minste een jaar BOVAG-garantie en ook 24/7 pechhulp in het eerste jaar. En o ja, er horen ook 5 APK-beurten bij je aankoop. Zijn dat er te veel, dan deel je ze gewoon uit. En is je budget wat krap, dan kijken we of een financiering wat voor je is. Alles om het makkelijk te maken!

Meer over auto.nl

Private leasen kan ook

Doe je liever geen grote uitgave? Je kunt bij ons ook nieuwe en gebruikte auto’s private leasen. Dan heb je al helemaal geen omkijken naar je auto, want op de brandstof na is alles inbegrepen bij het maandbedrag. Ook onderhoud, wegenbelasting en de verzekering. En rijd je minder of meer dan je van tevoren had ingeschat? Dan kun je het aantal kilometers tussentijds aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Dronten terecht bij Broekhuis Opel Dronten.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team