Auto kopen in Emmen

Zoek je een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Emmen? Een auto bestellen is nu simpeler dan ooit: gewoon online bij auto.nl, zoals een paar schoenen.

Dat is minder eng dan het lijkt, want we brengen hem gratis bij je thuis en je mag hem twee weken lang uitproberen. Ben je niet helemaal tevreden, om welke reden dan ook? Dan halen we hem weer op en krijg je je geld terug.

Daarom bestellen bij auto.nl

Al onze auto’s zijn in pico bello staat. Nieuwe auto’s komen direct van de dealer; occasions controleren we uitvoerig, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze blinken. Is er toch iets aan de hand? Dan lossen we dat meteen op. Je krijgt ten minste een jaar BOVAG-garantie en 24/7 pechhulp. Plus: er horen 5 APK-beurten bij je aankoop. Lekker makkelijk! En heb je niet genoeg gespaard? Dan kunnen we bekijken of een financiering wat voor je is.

Meer over auto.nl

Private leasen kan ook

Doe je liever geen grote uitgave? Je kunt bij ons ook nieuwe en gebruikte auto’s private leasen. Dan heb je bovendien helemaal geen omkijken naar je auto, want op de brandstof na is alles bij het maandbedrag inbegrepen: de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. Rijd je minder of meer dan je van tevoren dacht? Dan kun je het aantal kilometers tussentijds aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Emmen terecht bij Broekhuis Volvo Emmen.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team