Auto kopen in Hengelo

Een tweedehands of nieuwe auto bestellen en thuis laten bezorgen in Hengelo? Je regelt het bij auto.nl zonder de deur uit te hoeven. Elke auto leveren wij tiptop onderhouden, op 31 punten gecheckt, gepoetst en met garantie af. Valt hij in de eerste 14 dagen toch een beetje tegen? Halen we hem net zo makkelijk weer op. Zonder ingewikkeld gedoe.

Auto.nl: de voordelen

Ook vanachter je scherm in Hengelo kun je elke occasion of nieuwe auto bij ons van dichtbij bekijken. We hebben van elke auto namelijk heel gedetailleerde foto’s gemaakt, en daarop laten we alles zien. Ook een eventueel krasje dus. En om ervan verzekerd te zijn dat je goed zit, geven we op elke auto ten minste 1 jaar garantie, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. Niet genoeg gespaard? Dan kan een financiering je helpen.

Meer over auto.nl

Private lease

We bieden ook private lease aan bij auto.nl, zowel bij nieuwe als tweedehands auto’s. Dan betaal je een vast bedrag per maand en hoef je je geen zorgen te maken om onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Je bepaalt zelf hoe lang je wilt leasen en hoeveel kilometers je in je pakket wilt. Dat aantal kun je altijd aanpassen als je meer of minder gaat rijden, ook achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Hengelo terecht bij Broekhuis Opel Doetinchem.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team