Auto kopen in Hippolytushoef

Heb je een nieuwe auto nodig, maar wil je je vrije dagen liever niet bij de dealer doorbrengen? Geen probleem, je kunt je auto bij ons online kopen.

We hebben duizenden auto’s in onze webshop, occasions en nieuw, en bezorgen die binnen vijf dagen met volle tank bij je thuis in Hippolytushoef. Kom je er binnen 14 dagen achter dat het toch niet is wat je ervan hoopte? Dan halen we hem net zo makkelijk weer op.

Het mooie van auto.nl

Onze auto’s zijn allemaal in topconditie. Nieuwe auto’s komen van de dealer; gebruikte auto's controleren we zorgvuldig. We repareren wat nodig is en poetsen elke auto tot hij blinkt. Heb je er desondanks een probleem mee? Dan lossen we dat natuurlijk direct op. Je krijgt minstens een jaar garantie en 24/7 pechhulp. Ook krijg je 5 APK-beurten bij je aankoop. Heb je die niet allemaal nodig, dan mag je ze uitdelen! Kom je euro's tekort voor de aanschaf, dan behoort een financiering tot de mogelijkheden.

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Wil je het jezelf helemáál makkelijk maken, dan kun je bij ons ook nieuwe en gebruikte auto’s private leasen. Je hebt dan geen omkijken naar je auto, want op de brandstof (en eventuele boetes) na zit alles in het maandbedrag. Het aantal kilometers in je pakket kun je tussentijds aanpassen, als dat gunstiger voor je blijkt.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Hippolytushoef terecht bij Broekhuis Autoschade Hippolytushoef.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team