Auto kopen in Holten

Woon je in Holten en ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Wij komen elke auto gratis bij je thuis afleveren, waar in Nederland je ook woont. Je bestelt bij ons namelijk online.

Dat klinkt misschien eng, maar dat is het juist niet. Want binnen de bedenktermijn van 14 dagen mag je de auto gratis retourneren. Een miskoop doen kan dus eigenlijk niet, wel zo’n veilig idee!

Populaire modellen in Holten

De voordelen van auto.nl

Omdat we voor 100% blije klanten gaan, zorgen we dat al onze auto’s in topstaat verkeren. We controleren occasions op 31 punten en geven 1 jaar BOVAG-garantie. Ook krijg je de eerste 5 APK’s cadeau bij je aankoop. O, en je bent ook verzekerd van 24/7 pechhulp in het eerste jaar!

Meer over auto.nl

Ook private lease en financiering mogelijk

Wil je zorgeloos rijden zonder grote investering vooraf? Bij aankoop kan een financiering je helpen. Maar je kunt ook kiezen voor private lease bij auto.nl. Je bepaalt zelf de looptijd en het aantal te rijden kilometers. En blijk je meer of minder kilometers te rijden, dan mag je het aantal gewoon bijstellen. Zelfs achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Holten terecht bij Broekhuis Autoschade Holten en Broekhuis Peugeot Rijssen.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team