Auto kopen in Hoogeveen

Wil je een nieuwe of gebruikte auto kopen of private leasen? Je regelt het bij auto.nl zonder de deur uit te hoeven. We hebben auto’s in alle soorten, maten en prijsklassen op voorraad.

Je kunt elke auto tot in detail online bekijken en we komen hem gratis bij je thuisbrengen, of je nou in Middelburg of in Hoogeveen woont. En je mag hem 14 dagen uitproberen. Niet blij? Halen we hem gewoon weer op. Doen we niet moeilijk over!

Slim shoppen bij auto.nl

Eigenlijk is het onmogelijk om een miskoop te doen bij auto.nl. Nieuwe auto’s komen rechtstreeks van de dealer, en alle occasions hebben we uitvoerig gecontroleerd, gepoetst en waar nodig gerepareerd. Je krijgt ten minste 1 jaar garantie en een jaar lang 24/7 pechhulp. Plus: 5 APK-beurten (die je ook mag uitdelen als je ze niet op krijgt). En is je budget niet toereikend? Een financiering behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer over auto.nl

Nog makkelijker: private leasen

Je kunt ook private leasen bij auto.nl. Dan hoef je nergens meer over na te denken: verzekering, wegenbelasting en onderhoud worden allemaal voor je geregeld. En je betaalt per maand, dus hoeft ook geen grote uitgave in één keer te doen. We bieden zowel nieuwe als tweedehands auto’s aan voor lease. Je bepaalt zelf hoe lang je wilt leasen en hoeveel kilometers je in je pakket wilt. Blijk je meer of minder te rijden dan je van tevoren dacht, dan kun je dat aantal altijd aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Hoogeveen terecht bij Broekhuis Volvo Hoogeveen en Broekhuis Ford Hoogeveen.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team