Auto kopen in Koog aan de Zaan

Ben je op zoek naar een occasion in de buurt van Koog aan de Zaan? Of naar een splinternieuwe auto? Bij auto.nl bestel je hem online, en hoef je de deur dus niet uit.

Het maakt niet uit waar in Nederland je woont, we bezorgen de auto met een volle tank bij je thuis. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om te beoordelen wat je ervan vindt. Rijdt-ie niet zo lekker of vind je de kleur niet zo? Dan komen we hem zonder morren weer ophalen. Beloofd!

Het is zo makkelijk

Op de nieuwe exemplaren na, wordt elke auto bij ons binnenstebuiten gekeerd. Alleen in topconditie zetten we hem in onze digitale showroom. We controleren hem op maar liefst 31 punten. Is de auto eenmaal in je bezit, dan heb je recht op minstens 1 jaar BOVAG-garantie en 24/7 pechhulp, en 5 APK-beurten. Liever niet in één keer afrekenen? Misschien is een financiering dan wat voor je. Kan ook allemaal bij ons geregeld worden.

Meer over auto.nl

Doe mij maar private lease

Private leasen kan trouwens ook. Dus heb je geen ruimte voor een flinke uitgave in één keer of wil je helemaal ontzorgd worden, dan kun je bij auto.nl tegen een vast maandbedrag rijden. Daar is alles bij inbegrepen. Nou ja, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen dan.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Koog aan de Zaan terecht bij Broekhuis VW-Seat-Skoda Koog aan de Zaan, Broekhuis Autoschade Zaandam, Louwman Toyota Amsterdam West en Broekhuis Autoschade Beverwijk.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team