Auto kopen in Landgraaf

Een nieuwe of tweedehands auto bestellen en thuis laten bezorgen in Landgraaf, zonder de deur uit te hoeven? Dat heb je zo geregeld bij auto.nl. Elke auto leveren we gecheckt, tiptop onderhouden, gepoetst en met garantie af. Valt je droomauto tijdens de bedenktermijn van 14 dagen toch tegen? Dan halen we hem net zo makkelijk weer op.

Auto.nl: de voordelen

Je kunt elke auto bij ons van dichtbij bekijken, ook als je achter je scherm in Landgraaf zit. We hebben namelijk supergedetailleerde foto’s gemaakt waarop alles te zien is. Ook een eventueel krasje, want eerlijk is eerlijk. En om er zeker van te zijn dat het van binnen ook snor zit me je auto, geven we 1 jaar BOVAG-garantie. En: 24/7 pechhulp. We doen er trouwens ook 5 APK-beurten bij. En is je budget wat krap? Dan kunnen we kijken of een financiering wat voor je is.

Meer over auto.nl

Nog makkelijker: private leasen

Wil je geen gedoe met verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud? Je kunt ook private leasen bij auto.nl, dan wordt dat allemaal voor je geregeld. Makkelijker kan niet! We bieden zowel nieuwe als tweedehands auto’s aan voor lease. Je bepaalt zelf hoe lang je wilt leasen en hoeveel kilometers je in je pakket wilt. Dat aantal kun je altijd aanpassen, ook achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Landgraaf terecht bij Mengelers Groep Landgraaf.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team