Auto kopen in Leeuwarden

Heb je een auto nodig, maar heb je geen zin om er eindeloos voor op pad te gaan? Of je nu een tweedehands of nieuwe auto zoekt, of je nu wilt kopen of private leasen: bij auto.nl kan het allemaal online. Inderdaad: je bestelt je auto in een webshop.

En dat is helemaal niet zo eng als je misschien denkt. Je mag de auto namelijk 14 dagen lang uitproberen. Ben je er toch niet helemaal gelukkig mee? Dan komen we hem weer ophalen, zonder moeilijke vragen of gedoe. Lekker makkelijk!

De voordelen van auto.nl

Eigenlijk kan het niet misgaan. Nieuwe auto's komen direct van de dealer, en alle occasions die we aanbieden zijn gecontroleerd op maar liefst 31 punten, aangepakt waar nodig en grondig gepoetst. Alleen in topstaat worden ze aan onze voorraad toegevoegd. Bovendien krijg je er 1 jaar BOVAG-garantie, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten bij.

Meer over auto.nl

Ook private lease en financiering mogelijk

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Kies dan voor private lease. Je betaalt een vast bedrag per maand waar ook de verzekering, wegenbelasting en onderhoud bij inbegrepen zijn. En rijd je meer of minder kilometers dan in je overeenkomst staat, dan mag je dat aantal altijd aanpassen, zelfs achteraf. Wil je een auto kopen, maar is je budget wat te krap? Dan bekijken we of een financiering je kan helpen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Leeuwarden terecht bij Auto Cammingha.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team