Auto kopen in Lelystad

Wil je een nieuwe of gebruikte auto kopen of private leasen? Je regelt het bij auto.nl zonder de deur uit te hoeven. We hebben een flinke voorraad auto’s van allerlei merken en in verschillende prijsklassen in onze webshop staan.

Je auto online bestellen is niet zo spannend, hoor. Je kunt elke auto op foto’s tot in detail bekijken en we komen hem gratis bij je thuisbrengen, of je nou in Maastricht of in Lelystad woont. Bovendien mag je hem 14 dagen uitproberen. Niet blij? Halen we hem gewoon weer op.

Slim shoppen bij auto.nl

Voor een kat in de zak hoef je niet bang te zijn bij auto.nl. Nieuwe auto’s komen rechtstreeks van de dealer, en alle occasions hebben we op 31 punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en flink gepoetst. Je krijgt ten minste 1 jaar garantie, 24/7 pechhulp in het eerste jaar en 5 APK-beurten (die je ook mag uitdelen). Een financiering behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer over auto.nl

Nog makkelijker: private leasen

Je kunt ook private leasen bij auto.nl. Dan gaat alles bijna vanzelf: de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud zijn namelijk bij de maandprijs inbegrepen. We bieden zowel nieuwe als tweedehands auto’s aan voor lease. Je bepaalt zelf hoe lang je wilt leasen en hoeveel kilometers je in je pakket wilt. Blijkt later dat je meer of minder rijdt, dan pas je het aantal kilometers gewoon aan. Ook achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Lelystad terecht bij Broekhuis Opel / Peugeot Lelystad en Broekhuis Autoschade Lelystad.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team