Auto kopen in Medemblik

Heb je een nieuwe auto nodig, maar wil je er geen hele weekenden voor op pad? Wij hebben meer dan 3000 auto’s in onze digitale showroom staan.

Nieuw en tweedehands; koop en private lease. Allemaal hebben ze een onderhouds- en poetsbeurt gehad, worden ze gratis bij je thuisbezorgd in Medemblik en mag je ze 14 dagen lang uitproberen. Niet goed? Halen we hem weer op!

De voordelen van Auto.nl

Zo duidelijk en makkelijk mogelijk, dat is waar we naar streven als je een auto koopt bij auto.nl. O ja, en zo blij mogelijk. Je krijgt daarom ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je occasion, 24/7 pechhulp, een check-up na 5000 kilometer en 5 APK-beurten. En wil je liever niet in één keer afrekenen? Dan is een financiering ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Wil je compleet ontzorgd worden? Je kunt bij auto.nl ook private leasen. Dan zit alles in het maandbedrag – op de brandstof en eventuele boetes na. En rijd je meer of minder kilometers dan je van tevoren had ingeschat? Dan mag je je pakket aanpassen. Ook achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Medemblik terecht bij Broekhuis VW-Seat-Skoda Zwaag.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team