Auto kopen in Meppel

Op zoek naar een betrouwbare occasion in Meppel? Of naar een splinternieuwe auto? Bij auto.nl bestel je hem gewoon online. Je bekijkt hem in onze digitale showroom, en we komen hem gratis met volle tank bij je thuis brengen in Meppel.

Daarna heb je 14 dagen de tijd om te bekijken of je inderdaad je droomauto hebt gevonden. Is het hem toch niet helemaal? Dan komen we hem zonder gedoe weer ophalen.

Makkelijker wordt het niet

Elke auto komt alleen in topconditie in onze webshop terecht. Nieuwe auto's komen van de dealer; occasions controleren we op 31 punten, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze glimmen. Daarnaast heb je recht op minstens 1 jaar garantie, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. Reken je liever niet in één keer af? Dan bekijken we of een financiering je kan helpen.

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Private lease behoort ook tot de mogelijkheden bij auto.nl. Dat kan met zowel nieuwe als tweedehands auto's. Dus heb je geen ruimte voor een flinke uitgave in één keer en wil je dat alles voor je geregeld wordt? Bij auto.nl rijd je zorgeloos tegen een vast maandbedrag; alleen de brandstof komt er nog bovenop. Ook verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Meppel terecht bij Broekhuis Ford Meppel.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team