Auto kopen in Naaldwijk

Woon je in Naaldwijk en ben je op zoek naar een nieuwe auto of een occasion? Waar in Nederland je ook woont: wij komen elke auto gratis én met volle tank bij je thuis afleveren.

Je bestelt je auto bij ons online, maar dat is niet zo eng als je misschien denkt. Je hebt na aflevering namelijk een bedenktermijn van 14 dagen. Vind je de auto toch niet helemaal top? Dan kun je hem gratis retourneren en krijg je je geld terug.

Makkelijker wordt het niet

Natuurlijk doen we er alles aan om je helemaal blij te maken. Daarom zorgen we ervoor dat al onze auto’s in perfecte staat zijn voordat we ze in de webshop zetten. We controleren alle occasions op 31 punten en geven ten minste 1 jaar garantie. De eerste 5 APK’s horen ook bij je aankoop. En je krijgt daarbovenop 24/7 pechhulp in het eerste jaar. Lekker makkelijk, dachten we.

Meer over auto.nl

Ook private lease en financiering mogelijk

Wil je zorgeloos rijden, maar dan zonder grote investering vooraf? We kunnen samen bekijken of een financiering bij je past, zodat je gespreid kunt betalen. Of je kiest voor private lease bij auto.nl: dan bepaal je zelf de looptijd en het aantal kilometers dat je verwacht te zullen rijden. Rijd je meer of minder? Dan mag je het aantal gewoon bijstellen, ook achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Naaldwijk terecht bij Louwman Peugeot Naaldwijk en Louwman Toyota Den Haag Zuid.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team