Auto kopen in Nijmegen

Niet iedereen heeft zin om showrooms te bezoeken en te onderhandelen. Hoeft dat van jou ook niet zo? Bij auto.nl koop je je auto online, zonder risico. Tweedehands of nieuw. Je mag de auto 14 dagen lang uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan halen we hem kosteloos weer op en krijg je al je geld terug.

Een slimme deal

Alle occasions in onze digitale showroom zijn op 31 punten gecontroleerd, (preventief) onderhouden en gepoetst. Dus alleen in topstaat worden ze aan onze voorraad toegevoegd. Na aankoop heb je ten minste 1 jaar garantie op je auto, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten.

Meer over auto.nl

Liever leasen?

Wil je het jezelf nog makkelijker maken, dan kies je voor private lease. Voor een vast bedrag per maand heb je nergens meer omkijken naar: de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud zijn erbij inbegrepen. En ga je wat meer of minder rijden dan je van tevoren dacht? Dan kun je het aantal kilometers in je pakket gewoon aanpassen. En wil je het liefst een auto kopen, maar vind je in één keer betalen geen optie? Misschien kan een financiering je dan helpen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Nijmegen terecht bij Broekhuis Opel Elst.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team