Auto kopen in Oldenzaal

Heb je een nieuwe auto nodig, maar wil je er liever niet voor op pad? Wij hebben een flinke collectie auto’s in onze digitale showroom staan. Nieuw en tweedehands; koop en private lease.

Allemaal hebben ze een onderhouds- en poetsbeurt gehad, worden ze gratis bij je thuisbezorgd in Oldenzaal en mag je ze 14 dagen lang uitproberen. Niet goed? Halen we ’m weer op!

De voordelen van auto.nl

Zo duidelijk en makkelijk mogelijk: dat moet een auto kopen bij auto.nl zijn, vinden wij. O ja, en zo prettig mogelijk. Daarom krijg je ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je occasion, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. En wil je liever niet in één keer afrekenen? Dan is een financiering in veel gevallen ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Wil je compleet ontzorgd worden? Je kunt bij auto.nl ook private leasen. Op de brandstof na is dan alles bij je maandbedrag inbegrepen: wegenbelasting, onderhoud en verzekering. En rijd je meer of minder kilometers dan je van tevoren had ingeschat? Dan mag je je pakket aanpassen. Ook achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Oldenzaal terecht bij Broekhuis Oldenzaal.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team