Auto kopen in Purmerend

Een tweedehands of nieuwe auto voor je deur in Purmerend laten bezorgen, zonder je stoel uit te komen? Dat kan geregeld worden bij auto.nl. Elk exemplaar wordt door ons gepoetst, gecheckt, tiptop onderhouden en inclusief garantie afgeleverd.

We verwachten dat je dolblij zult zijn met je auto, want zo gaat het bijna altijd. Maar wil je hem binnen de bedenktermijn van 14 dagen toch terugsturen? Dan doen we daar niet moeilijk over.

Alleen maar voordelen

Vanachter je scherm in Purmerend kun je elke auto op auto.nl uitgebreid van dichtbij bekijken. Niemand die over je schouder meekijkt of je probeert over te halen. Onze foto's zijn heel gedetailleerd, zodat je echt alles kunt zien. Ook eventuele krasjes, dus. Is de auto eenmaal in je bezit, dan krijg je ten minste 1 jaar garantie. En: 5 APK-beurten. En: 24/7 pechhulp. Krijg je het bedrag niet bij elkaar? Dan kunnen we in overleg ook een financiering voor je regelen.

Meer over auto.nl

Wil je het nog makkelijker?

Ook private leasen is geen probleem bij auto.nl. We bieden zowel nieuwe als tweedehands auto’s aan voor lease. Zo hoef je je nergens druk om te maken en rijd je voor een vast bedrag per maand. Blijk je meer te rijden dan je van tevoren had ingeschat? Dan mag je het aantal kilometers bijstellen. Ook achteraf. Lekker makkelijk!

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Purmerend terecht bij Broekhuis Purmerend Audi-VW-Seat-Skoda, Louwman Suzuki Purmerend en Louwman Toyota Purmerend.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team