Auto kopen in Ridderkerk

Heb je een nieuwe auto nodig, maar wil je je vrije dagen niet in showrooms doorbrengen? Wij hebben genoeg keus in onze digitale showroom. Nieuw en tweedehands, koop en private lease: je vindt het bij auto.nl.

Alle auto’s hebben een onderhouds- en poetsbeurt gehad, worden gratis en met volle tank bij je thuisbezorgd in Ridderkerk en er geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Niet goed? Halen we hem weer op en krijg je je geld terug.

Slimme deal bij auto.nl

We houden het graag zo simpel mogelijk bij auto.nl. De prijzen staan vast, en alles is inclusief. Dus geen extra kosten voor bezorgen of rijklaar maken. En wat ook vaststaat: je krijgt ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je occasion, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. Wil je liever niet in één keer afrekenen? Dan is een financiering in veel gevallen ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Zorgeloos leasen

Wil je compleet ontzorgd worden, dan kun je bij auto.nl ook private leasen. Je betaalt dan een maandbedrag waarmee bijna alle kosten gedekt zijn – op de brandstof en eventuele bekeuringen na. Verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen. En je mag het aantal kilometers in je pakket tussentijds altijd aanpassen, als dat gunstiger blijkt.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Ridderkerk terecht bij Louwman Peugeot Ridderkerk, Louwman Toyota Rotterdam Zuid, Suzuki Rotterdam Noord, Louwman Peugeot Rotterdam, Louwman Occasion Center Rotterdam, Louwman Toyota Dordrecht en Louwman Suzuki Rotterdam.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team