Auto kopen in Rijssen

Zoek je een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Rijssen? Een auto bestellen is simpeler en leuker dan ooit. Het kan namelijk gewoon online, zoals een boek of een paar schoenen!

En dat is niet zo spannend als het misschien lijkt, want we bezorgen de auto gratis bij je thuis en daarna mag je hem twee weken lang uitproberen. Ben je er niet helemaal gelukkig mee? Dan halen we hem zonder probleem weer op en krijg je je geld terug.

Waarom kopen bij auto.nl?

Al onze auto’s zijn in topstaat; daar zijn we heel precies in. Nieuwe auto’s komen direct van de dealer. Tweedehands exemplaren controleren we uitvoerig, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze blinken. Blijkt er toch iets aan de hand te zijn na aankoop? Dan staan we te springen om dat op te lossen. Je krijgt een jaar garantie, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten bij je auto. En krijg je het bedrag niet bij elkaar? Dan is een financiering vaak ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Private leasen kan ook

Je kunt bij ons ook nieuwe en gebruikte auto’s private leasen. En dat is misschien wel nóg makkelijker, want op de brandstof na is alles bij het maandbedrag inbegrepen: ook het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting. Je hebt dan dus helemaal geen omkijken meer naar je auto. Rijd je minder of meer dan je van tevoren had ingeschat? Dan kun je het aantal kilometers tussentijds aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Rijssen terecht bij Broekhuis Peugeot Rijssen, Autoschade Drenthen, Broekhuis Autoschade Holten, Broekhuis Peugeot Almelo en Broekhuis Oost Almelo.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team