Auto kopen in Rotterdam

Zoek je een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Rotterdam? Bij auto.nl doet de afstand er niet toe: we bezorgen auto’s gratis thuis op elk adres in Nederland. Je bestelt je auto bij ons namelijk gewoon online, zoals een pizza.

Groot risico? Juist niet. Want je mag de auto twee weken lang uitproberen. Ben je er niet 100% gelukkig mee? Dan komen we hem weer ophalen en krijg je je geld terug. Geen probleem!

Liever leasen? Ook dat is mogelijk bij auto.nl. Bekijk ons private lease aanbod hier!

Auto.nl: lekker makkelijk

Onze auto’s zijn in pico bello staat. Nieuwe auto’s komen direct van de dealer; occasions controleren we uitvoerig, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze blinken. En is er toch iets aan de hand? Dan staan we te springen om dat op te lossen. Je krijgt namelijk een jaar BOVAG-garantie en 24/7 pechhulp. Plus: er horen 5 APK-beurten bij je aankoop. Lekker makkelijk. En krijg je het bedrag net niet bij elkaar, dan is een financiering vaak ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Private lease

Wil je liever niet te veel ineens uitgeven? Of wil je vooral niet hoeven nadenken over je auto? Je kunt bij ons ook nieuwe en gebruikte auto’s private leasen. Dan heb je al helemaal geen omkijken naar je auto, want op de brandstof (en eventuele bekeuringen) na is alles inbegrepen bij het maandbedrag. Verzekeringen, onderhoud en wegenbelasting dus ook. En rijd je minder of meer dan je van tevoren dacht? Dan kun je het aantal kilometers tussendoor eenvoudig aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Rotterdam terecht bij Louwman Suzuki Rotterdam, Louwman Toyota Rotterdam Noord, Louwman Peugeot Schiedam, Louwman Occasion Center Rotterdam, Suzuki Rotterdam Noord, Louwman Peugeot Rotterdam en Louwman Toyota Rotterdam Zuid.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team