Auto kopen in Schagen

Ben je vanuit Schagen op zoek naar een auto, nieuw of occasion? Waar in Nederland je ook woont: auto’s die je online bij ons bestelt komen we altijd gratis bij je thuisbrengen. Mét volle tank!

Misschien vind je online bestellen riskant, maar dat is het juist niet. Je hebt na aflevering namelijk een bedenktermijn van 14 dagen. Valt de auto toch tegen? Dan kun je hem probleemloos weer laten ophalen. Gratis. Misschien zit er wel wat voor je tussen in onze webshop!

Alleen maar voordelen

Al onze auto’s, zowel occasions als nieuw, brengen we in perfecte staat voordat ze in de digitale etalage belanden. We controleren alle occasions op 31 punten en je krijgt er minstens 1 jaar garantie op. Daarbij nemen wij de eerste 5 APK’s voor onze rekening. Heb je er niet zo veel nodig? Dan mag je die beurten ook uitdelen aan anderen. Ook ben je in het eerste jaar 24/7 voorzien van pechhulp. Lekker makkelijk!

Meer over auto.nl

Leasen kan ook

Wil je liever private leasen? Ook dat is geen probleem bij auto.nl. Je kunt zelf de looptijd bepalen en het aantal te rijden kilometers. Rijd je meer of minder kilometers dan je van tevoren had ingeschat? Dan mag je het aantal gewoon bijstellen, ook achteraf. Wil je wel kopen, maar is je budget niet toereikend? Dan kan een financiering je misschien helpen. We kunnen het allemaal voor je regelen bij auto.nl.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Schagen terecht bij Louwman Toyota Schagen, Schadeservice Schagen en Broekhuis Schagen.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team