Auto kopen in Sittard

Geen zin om in je vrije tijd showrooms af te lopen? Zoek je gewoon een betrouwbare auto met een goede service? Dat kunnen we voor je regelen.

Of je nu een tweedehands of een nieuwe auto zoekt, of je nu wilt kopen of private leasen: het kan online bij auto.nl. Je mag elke auto 14 dagen uitproberen. Niet blij? Komen we hem weer ophalen. Net zo makkelijk!

Auto.nl: alleen maar voordelen

Online een auto bestellen klinkt misschien spannend, maar eigenlijk kan het niet misgaan. Nieuwe auto's komen van de dealer, en al onze occasions zijn gecontroleerd, (preventief) onderhouden en gepoetst. Alleen in topstaat worden ze in de digitale etalage gezet. Na aankoop heb je ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je auto, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten.

Meer over auto.nl

Ook private lease en financiering mogelijk

Wil je het jezelf echt supermakkelijk maken? Kies dan voor private lease. Je betaalt dan een vast bedrag per maand waarbij alles is inbegrepen: wegenbelasting, onderhoud en verzekering. En rijd je meer of minder kilometers dan je van tevoren had ingeschat, dan mag je altijd je pakket aanpassen – zelfs achteraf. Wil je toch liever kopen, maar niet in één keer betalen? Dan kan een financiering je helpen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Sittard terecht bij Mengelers Groep Sittard.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team