image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Auto kopen in Tiel

Heb je een auto nodig, maar hoef je niet zo nodig naar showrooms op je vrije dagen? Wil je gewoon een goede auto zonder gezeur? Wij hebben een flink aanbod in onze digitale showroom staan. Je bestelt je auto bij ons dus gewoon vanuit je stoel in Tiel!

Nieuw en tweedehands; koop en private lease: elke auto is grondig nagezien en gepoetst en wordt gratis bij je thuisbezorgd in Tiel. Daarna start de bedenktermijn waarin je de auto 14 dagen mag uitproberen. Niet goed? Halen we hem weer op!

Auto.nl is lekker makkelijk

We maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk, dat is het uitgangspunt. We zijn transparant over onze werkwijze en willen het kopen van een auto leuk en ontspannen houden. Behalve een prettige bedenktermijn krijg je daarom ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je occasion, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. En wil je liever niet in één keer afrekenen? Dan is een financiering ook mogelijk.

Meer over auto.nl

Private lease: comleet ontzorgd

Wil je compleet ontzorgd worden? Misschien is private lease dan iets voor je. Geen zorgen om verzekering, wegenbelasting en onderhoud: alles is bij het maandbedrag inbegrepen – behalve de brandstof dan. En rijd je wat meer of minder kilometers dan je van tevoren dacht? Dan mag je je leasepakket aanpassen, zelfs achteraf.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Tiel terecht bij Louwman Mercedes-Benz Tiel.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team