Auto kopen in Utrecht

Heb je een nieuwe auto nodig, maar wil je er niet al je vrije weekenden voor op pad? Dat hoeft ook niet: wij hebben duizenden auto’s in onze digitale showroom staan. Nieuw en tweedehands; koop en private lease.

Alle auto’s hebben een uitgebreide onderhouds- en poetsbeurt gehad, worden gratis bij je thuisbezorgd in Utrecht en mag je 14 dagen lang uitproberen. Ben je niet 100% tevreden? Dan doen wij niet moeilijk en halen we ’m gewoon weer op. En krijg jij het hele aankoopbedrag terug.

De voordelen van auto.nl

Wij vinden dat het kopen van een auto een feestje moet zijn. Daarom maken we het allemaal zo duidelijk en makkelijk mogelijk bij auto.nl. En zo zorgeloos mogelijk: je krijgt ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je occasion, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. En wil je liever niet in één keer afrekenen? Dan kan een financiering je misschien wel helpen.

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Wil je nog meer ontzorgd worden? Je kunt bij auto.nl ook private leasen, zowel nieuwe als gebruikte auto's. Dan zit alles in het maandbedrag – op de brandstof na dan. Dus geen omkijken meer naar verzekeringen, belasting en onderhoud. En rijd je meer of minder kilometers dan je van tevoren had ingeschat? Dan mag je je pakket altijd aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Utrecht terecht bij Broekhuis Ford De Bilt en Broekhuis Jaguar Land Rover Utrecht.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team