Auto kopen in Veendam

Woon je in Veendam en ben je op zoek naar een nieuwe auto of een occasion? Voor auto.nl maakt het niet uit waar in Nederland je woont: wij komen elke auto gratis en met volle tank bij je thuis afleveren. Je bestelt ’m bij ons namelijk gewoon online!

Misschien denk je: een auto in een webshop bestellen, dat gaat me wat te ver. Toch loop je helemaal geen risico. Want ben je niet tevreden, dan mag je de auto binnen de bedenktermijn van 14 dagen weer gratis retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Al was het maar omdat de kleur een beetje tegenviel.

Auto.nl: lekker makkelijk

Omdat we dol zijn op tevreden klanten, zorgen we dat al onze auto’s uitsluitend in pico bello staat in onze digitale etalage terechtkomen. We controleren occasions op 31 punten, poetsen tot ze blinken en geven er 1 jaar BOVAG-garantie op. De eerste 5 APK’s horen ook bij je aankoop, evenals 24/7 pechhulp in het eerste jaar. Alles zo makkelijk mogelijk!

Meer over auto.nl

Ook private lease en financiering mogelijk

Wil je zorgeloos rijden zonder grote investering vooraf? Als je een auto wilt kopen, kunnen we je misschien helpen met een financiering. Maar je kunt ook kiezen voor private lease bij auto.nl. Dan betaal je maandelijks een vast bedrag waar ook verzekering, wegenbelasting en onderhoud bij inbegrepen zijn. Je bepaalt zelf de looptijd en het aantal te rijden kilometers. Dat aantal mag je trouwens altijd bijstellen, als dat gunstiger blijkt.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Veendam terecht bij Louwman Toyota Veendam en Louwman Suzuki Veendam.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team