Auto kopen in Veenendaal

Zoek je een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Veenendaal? Handig: een auto kopen kan nu ook heel eenvoudig online, net zoals een rugtas of een paar schoenen.

Lijkt zo’n grote aankoop ook een veel groter risico? Gek genoeg is dat juist niet het geval. Want de auto wordt gratis bij je thuisgebracht en daarna mag je hem twee weken lang uitproberen. Ben je er niet helemaal tevreden over? Dan halen we hem weer op en krijg je het hele aankoopbedrag terug.

Waarom kopen bij auto.nl?

Nieuwe auto’s komen direct van de dealer. En al onze occasions zijn tot in detail gecontroleerd, gerepareerd waar nodig en gepoetst. Ze zijn dus allemaal in pico bello staat. Is er toch iets aan de hand na aankoop? Dan lossen we dat meteen op. Je krijgt namelijk minstens een jaar garantie, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. En zit je krap bij kas? Een financiering is altijd bespreekbaar.

Meer over auto.nl

Private leasen kan ook

Doe je liever geen grote uitgave? Je kunt bij ons ook nieuwe en gebruikte auto’s private leasen. Op de brandstof na is alles inbegrepen bij het maandbedrag. Je hebt dan dus helemaal geen omkijken naar je auto. En rijd je minder of meer dan je van tevoren dacht? Dan kun je het aantal kilometers tussentijds aanpassen.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Veenendaal terecht bij Broekhuis Ford Veenendaal, Broekhuis Autoschade Ede, Broekhuis Opel Ede en Broekhuis Opel / Ford Wageningen.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team