Auto kopen in Veghel

Geen zin om elk weekend showrooms af te lopen? Of je nu een gebruikte of een nieuwe auto zoekt, of je nu wilt kopen of private leasen: het kan snel en simpel bij auto.nl. Online dus!

Misschien denk je: wel een beetje riskant, ongezien een auto bestellen. In dat geval kunnen we je geruststellen: je mag de auto 14 dagen lang uitproberen. Ben je niet tevreden, dan komen we hem gewoon weer ophalen. Geen probleem!

Voordelen van auto.nl

In onze digitale showroom staan occasions die op 31 punten zijn gecontroleerd, (preventief) onderhouden en gepoetst. In topstaat worden ze aan onze voorraad toegevoegd. Na aankoop heb je ten minste 1 jaar garantie op je auto, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. Maar nieuwe auto's verkopen we ook!

Meer over auto.nl

Ook private lease en financiering mogelijk

Wil je het jezelf nóg makkelijker maken? Kies dan voor private lease. Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij - op de brandstof na - alles is inbegrepen: ook wegenbelasting, onderhoud en verzekering. En rijd je meer of minder kilometers dan je van tevoren dacht? Dan mag je zelfs achteraf je pakket aanpassen. Wil je liever kopen, maar niet in één keer betalen? Dan bekijken we of een financiering iets voor je is.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Veghel terecht bij Louwman Mercedes-Benz Veghel en Suzuki Markgraaff.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team