Auto kopen in Wageningen

Op zoek naar een nieuwe auto of occasion in de buurt van Wageningen? Dat kan nu ook heel simpel online, zoals een paar schoenen. En het is minder eng dan het misschien lijkt, want we brengen de auto gratis bij je thuis en je mag hem twee weken lang uitproberen. Niet helemaal blij? Dan halen we hem weer op en krijg je je geld terug. Net zo makkelijk!

Goeie deal bij auto.nl

Al onze auto’s zijn in pico bello conditie. Want nieuwe auto’s komen direct van de dealer, en occasions controleren we uitvoerig, repareren we waar nodig en poetsen we tot ze blinken. En is er toch iets aan de hand? Dan lossen we dat natuurlijk meteen op. Je krijgt op alle occasions een jaar garantie en 24/7 pechhulp. Er horen bovendien 5 vouchers voor APK-beurten bij je aankoop. Heb je ze niet allemaal nodig? Dan mag je ze ook uitdelen aan wie je wilt.

Meer over auto.nl

Leasen of financieren

Doe je nu even liever geen grote uitgave? Weet dan dat je bij ons ook auto’s kunt private leasen, zowel nieuwe als gebruikte. Dan heb je helemaal geen omkijken naar je auto, want op de brandstof na is alles inbegrepen bij het maandbedrag. En blijk je meer of minder te rijden dan je van tevoren had ingeschat? Dan kun je het aantal kilometers tussentijds aanpassen. Wil je liever een auto kopen maar is je budget niet toereikend, dan is een financiering het overwegen waard.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Wageningen terecht bij Broekhuis Opel / Ford Wageningen, Broekhuis Autoschade Ede, Broekhuis Opel Ede en Broekhuis Ford Veenendaal.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team