Auto kopen in Zaandam

Je nieuwe auto 14 dagen lang uitproberen, en gewoon weer laten ophalen als je niet blij bent: dat is online bestellen bij auto.nl. Supermakkelijk dus, en zonder het risico dat je in de haast de verkeerde auto kiest.

Daarbij hoef je geen showrooms te bezoeken in je vrije uren: ke kunt rustig alle gedetailleerde foto’s op je scherm bekijken. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands auto’s, voor koop en voor private lease. Neem eens een kijkje!

De voordelen van auto.nl

Alle occasions zijn helemaal gecontroleerd, (preventief) onderhouden en gepoetst. Alleen in topstaat worden ze aan onze digitale showroom toegevoegd. Je krijgt minstens 1 jaar garantie op je auto, 24/7 pechhulp én 5 maar liefst APK-beurten cadeau. Makkelijker kan niet!

Meer over auto.nl

Liever private leasen?

Hoewel, misschien kan het wél nog makkelijker: een auto private leasen. Voor een vast bedrag per maand heb je nergens meer omkijken naar: verzekering, wegenbelasting, onderhoud – alles zit erin. En rijd je meer of minder kilometers dan je had ingeschat van tevoren? Dan pas je gewoon je pakket aan, ook achteraf. Wil je liever kopen, maar niet in één keer het hele bedrag betalen? Dan kijken we of financieren een goeie optie voor je is.

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Zaandam terecht bij Broekhuis VW-Seat-Skoda Koog aan de Zaan, Broekhuis Autoschade Zaandam en Louwman Toyota Amsterdam West.

Andere verkoopregio’s

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team