Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Auto kopen in Zwaag

Heb je behoefte aan een nieuwe auto, maar weet je je kostbare weekend wel anders te besteden dan in showrooms? Misschien is online bestellen dan ideaal voor jou. Wij hebben meer dan 3000 auto's in onze digitale showroom staan.

Allemaal (nieuw en tweedehands; koop en private lease) hebben ze een onderhouds- en poetsbeurt gehad. En het leukste: ze worden gratis bij je thuisbezorgd in Zwaag en je mag je auto 14 dagen lang uitproberen. Niet blij? Komen we hem weer halen!

Bekijk ons aanbod

Populaire modellen in Zwaag

Het handige van auto.nl

Wij zijn dol op makkelijk en duidelijk. En op blije klanten. Daarom zorgen we ervoor dat je nieuwe auto jou in pico bello staat bereikt. Ook krijg je ten minste 1 jaar BOVAG-garantie op je occasion, 24/7 pechhulp en 5 APK-beurten. Wil je liever gespreid betalen? Dan bekijken we of een financiering een goeie optie voor je is.

Meer over auto.nl

Private leasen kan ook

Wil je helemaal nérgens meer omkijken naar hebben? Je kunt bij auto.nl ook private leasen. Dan rijd je voor een vast bedrag per maand, waarbij ook de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud zijn inbegrepen. En rijd je meer of minder kilometers dan je dacht? Dan kun je je pakket zelfs achteraf aanpassen. Makkelijker kan niet!

Bekijk ons private lease-aanbod

Altijd een servicepunt in de buurt

Is er iets aan de hand met je auto, is het tijd voor onderhoud of voor de APK? Met meer dan 140 servicepunten hoef je nooit ver te rijden. Zo kun je vanuit Zwaag terecht bij Broekhuis VW-Seat-Skoda Zwaag.

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team