Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Ferrari 458 4.5 V8 Spider HELE

Beschikbare afleverpakketten:- BOVAG Garantie 6 maanden (inbegrepen): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf

- McLaren Qualified 12 (€ 1.250 meerprijs): Een McLaren is zoveel meer dan een auto. En dat geldt wat ons betreft ook voor een jong gebruikt exemplaar. Alleen bij een officiële McLaren-dealer, dus ook bij ons, heeft u namelijk de zekerheid dat uw McLaren met volle toewijding is onderhouden conform de exclusieve kwaliteitseisen die McLaren stelt. Een McLaren Qualified is dus in niets te vergelijken met tweedehands. McLaren Qualified, die eretitel krijgt een McLaren bij ons niet zomaar. Wij reiken hem alleen uit aan een jong gebruikte McLaren nadat de auto uitermate zorgvuldig is onderzocht én goedgekeurd op essentiële punten die vanuit de fabriek zijn geformuleerd. Het predikaat Qualified geeft u de zekerheid dat de auto in perfecte conditie verkeert. Bovendien weet u dan ook dat de aankoop en de toekomstige kilometers zijn zoals McLaren het bedoelt: eersteklas. Minimaal 1 jaar McLaren Qualified garantie. Een grondige inspectie door een McLaren gecertificeerde monteur. Drie maanden na aankoop krijgt de auto een servicebeurt. De banden voldoen aan de eisen die McLaren stelt. Inclusief rijklaar maken volgens McLaren voorschriften. De auto is alleen voorzien van originele McLaren onderdelen en is exact volgens McLaren specificaties afgesteld. Alle mogelijke eigendomschecks zijn door de McLaren vertegenwoordiger uitgevoerd.

Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "BOVAG Garantie 6 maanden"): Nieuwe APKPininfarina en Michael Schumacher zijn een perfecte match als we kijken naar wie zich met het design hebben bezig gehouden; Pininfarina als ontwerper voor de buitenzijde zoals de meest schitterende Ferrari's en de kennis en ideeen van niemand minder dan Michael Schumacher voor het interieur.

Als opvolger van de F430 werd in 2009 458 geintrodoceerd, de naam herleidbaar het motorblok, de cilinderinhoud van 4.5 liter in de 8 cilinders. Direct bij introductie een succes wat leide tot als snel een levertijd van 1.5 jaar.Zolang hoeft u nu niet te wachten: wij hebben een origineel Nederlandse geleverde 458 Spider voorradig met net 44.000km, welke altijd een zakelijke registratie heeft gehad, dus voor de ondernemers is ook nog eens de BTW aftrekbaar.

In het Nero Dayona als exterieurkleur en Nero Leder van binnen met herkenbare gele accenten in het stiksel en in de Daytona Racing Seat met carbon achterzijde.

Uiteraard ontbreek het LED stuurwiel niet en is de auto achteraf voorzien van een subtiele racing stripe.

Lees de volledige beschrijving

Opties en specificaties

  • Achteruitrijcamera
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • Audio-navigatie full map
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Elektronisch Sper Differentieel
  • Multimedia-voorbereiding
  • Parkeersensor voor en achter
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Sportstoelen
  • Start/stop systeem
Vermogen
566 pk
Brandstof
Benzine
Schakeling
Automaat
Aantal deuren
2-deurs
Aantal zitplaatsen
2 zitplaatsen
Gem. verbruik
1 op 8

In welke staat verkeert deze auto?

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team