• Home
  • Blog
  • De beste manier om je schade te herstellen

De beste manier om je schade te herstellen

Schade aan je auto is altijd vervelend. Zeker als je het zelf moet betalen. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf.

Heb jij deuken, krassen roest of andere schade aan je auto? Je kunt uren rond gaan bellen om offertes op te vragen, maar gelukkig is er een betere methode. Met FixEasy ben je in een paar minuten klaar. Hoe dat precies werkt? Dat lees je hier.

Stap 1: bereken het schadebedrag

De belangrijkste vraag is natuurlijk wat de schade gaat kosten. Er zijn leukere dingen om je geld aan uit te geven.

Met FixEasy heb je meteen antwoord op die vraag. Met de schadecalculator weet je binnen een paar minuten wat het kost om je auto weer in topconditie te krijgen. Als het een hele complexe schade is dan maakt FixEasy een maatwerkrapport. Aan 3 foto's hebben ze genoeg. Lees hier precies hoe het werkt.

Stap 2: vakmensen herstellen je schade

FixEasy selecteer de allerbeste vakmensen om aan jouw auto te werken. Die hebben niet alleen de kennis in huis, maar ook de allerbeste gereedschappen en laksystemen. Zo krijg jij altijd een perfect eindresultaat. Dat betekent niet alleen dat de schade niet meer is te zien, maar ook dat jouw auto qua veiligheid en rijeigenschappen weer presteert alsof hij net uit de fabriek is gerold.

FixEasy geeft altijd 1 jaar garantie. Mocht er dus onverhoopt iets mis zijn met de reparatie dan wordt dat altijd voor je geregeld. Wel zo prettig.

Stap 3: betaal in drie keer zonder rente

Het is nooit fijn om in één keer een groot bedrag af te rekenen. Dat begrijpen we. Daarom heeft FixEasy een flexibele betaaloplossing. Met gespreid betalen heb je de mogelijkheid om de betaling in 3 te splitsen. En dat doen ze zonder rente of BKR toets. Wel zo prettig.

Vervangend vervoer

Heb je een auto nodig tijdens de reparatie? FixEasy houdt je mobiel. Voor maar €25,- per dag heb je een vervangende auto voor de deur. Dat vinden wij nou mooie service.

Heb je autoschade en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? Ga naar FixEasy om het te regelen.