image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape
 • Home
 • Blog
 • Aangepaste auto online bestellen

Bestel je aangepaste auto online

We gaan het steeds normaler vinden: je auto online bestellen. Je hebt tenslotte niets te verliezen, en makkelijker wordt het niet. Heb je een aangepaste auto nodig? Ook die kun je op afstand uitzoeken en thuis laten bezorgen.

Steeds meer mensen zien in dat je auto online bestellen bij auto.nl zo gek niet is. Risico’s zijn er simpelweg niet: je mag hem 14 dagen uitproberen, en bevalt-ie niet, dan halen we hem zonder gedoe weer op en krijg je je geld terug. In de praktijk komt dat trouwens maar weinig voor, want al onze auto’s zijn binnenstebuiten gekeerd, opgepoetst en gefinetuned waar nodig. In pico bello staat dus, en mét garantie.

Aangepaste auto nodig?

Is een ‘gewone’ auto niet haalbaar wegens een beperking? Dan hebben we een mooie tip voor je. Want met de auto’s van Welzorg Auto op Maat (net als auto.nl dochter van Louwman Group) geniet je ook met een functie- of mobiliteitsbeperking van onbeperkte vrijheid. Of je nu zelfstandig naar je werk wilt rijden, op bezoek wilt gaan bij familie of gewoon een weekendje weg wilt: de oplossingen van Welzorg Auto op Maat maken het mogelijk.

Auto op Maat maakt het

Al meer dan 45 jaar is Welzorg Auto op Maat dé specialist op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Elke auto wordt naar wens en met de grootste zorg samengesteld. De ervaren technici kunnen vrijwel ieder merk auto aanpassen: van instapbeugels en handbedrijfsremmen tot kofferbakliften, draai- en comfortstoelen, aangepaste besturing en extra rembekrachtiging. Of dat nu voor jezelf als bestuurder, je partner of je kind is.

Je kunt kiezen voor aanpassingen aan je huidige auto, maar Welzorg Auto op Maat heeft ook aangepaste auto's beschikbaar die je online kunt bestellen. Ook private lease of een Zonnebloemauto huren behoren tot de mogelijkheden.

En ook nog...

 • Proefrit aan huis mogelijk
 • 2 jaar garantie op nieuw aangebrachte aanpassingen
 • Onderhoudsbeurt en APK gekeurd
 • Gegarandeerde kilometerstand
 • Gratis jaarlijkse controle van de aanpassingen
 • Inruil huidige auto mogelijk
 • Minimaal 6 maanden BOVAG-garantie
 • Volle tank brandstof bij aflevering

Heb je nog geen rijbewijs, of wil je rustig wennen aan je aangepaste auto? Dan kun je bij Welzorg Auto op Maat ook terecht voor rij- of gewenningslessen én een aangepast rijbewijs behalen.

Meer informatie?

Onze adviseurs staan klaar om je (online) van dienst te zijn. Bel 0800-0200142, mail via auto.opmaat@welzorg.nl of kijk eens rond op Welzorg Auto op Maat. Videobellen en WhatsAppen kan ook!