image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

All-inclusive auto kopen zonder extra kosten

Heb je geen zin in trucs als ‘oja, voor de banden moet je nog los betalen’ en andere onaangename verrassingen? Mooi. Wij ook niet. Daarom zijn alle prijzen die je op onze website ziet precies wat je betaalt. All-inclusive je auto kopen — zoals het hoort.

Niemand wil achteraf een extra rekening ontvangen. Je auto kopen hoort leuk en makkelijk te zijn, dus daar zorgen wij voor. Door heldere prijzen te communiceren, weet jij precies waar je aan toe bent.

Online auto kopen zonder verrassingen

Goed, om een lang verhaal kort te maken: wat je ziet, is wat je betaalt. Precies — all inclusive. Maar wat is ‘all’? Dit zit er allemaal bij de aankoopprijs die je op auto.nl ziet, inbegrepen:

  • btw en bpm
  • je auto rijklaar maken voor aflevering en een grote beurt
  • een volle brandstoftank als je de auto in ontvangst neemt
  • minimaal 1 jaar pechhulp, langer bij bepaalde merken
  • minimaal 1 jaar garantie, langer als je een nieuwe auto koopt
  • na 5.000 kilometer een beurt
  • 5 apk-keuringen
  • 14 dagen tevredenheidsgarantie, wat inhoudt dat je binnen 14 dagen de auto door ons op mag laten halen als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent
  • binnen 5 werkdagen je auto thuisbezorgd
  • een proefrit waarin we je alles uitleggen en zelfs je navigatiesysteem instellen als je dat wil

Van je beeldscherm naar je oprit voor het aankoopbedrag dat je zag staan. Er komt geen cent meer bij.

All-inclusive: dus ook inclusief garantie

Een auto kopen zonder garantie slaat natuurlijk nergens op. Daar extra voor betalen ook niet. Dus dat zit ook in de aankoopprijs. Nieuwe auto’s hebben dezelfde garantie als bij de merkdealer. Bij elke merkdealer in het land kan je terecht en er is er altijd wel eentje dichtbij. Bij gebruikte auto’s krijg je wettelijke garantie en een vol jaar garantie via BOVAG-voorwaarden. Is er iets met je auto aan de hand? De deuren van onze 138 servicepunten staan wagenwijd voor je open.

Maar wat als je niet tevreden bent met je auto?

Hierboven zie je het al staan: je krijgt 14 dagen tevredenheidsgarantie. Je hebt dus maar liefst twee weken de tijd om je bolide eens flink aan de tand te voelen. Bevalt ‘ie je om wat voor reden dan ook niet? Het maakt niet uit wat er volgens jou aan schort: we nemen zonder problemen de auto terug. Of je de kleur toch niet mooi vindt of omdat de auto niet lekker rijdt — we beloven je dat we geen lastige vragen stellen. Als je contact met ons opneemt, komen we je auto gewoon ophalen en geven we je aankoopbedrag terug. Zonder lastige vragen. Zonder gekke voorwaarden. Zonder gedoe.