Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Als expat een auto kopen in Nederland

Ben je een expat en op zoek naar een bolide in Nederland? Vanuit het buitenland een auto kopen, is soms een knappe uitdaging. Als jij tijdelijk in het buitenland verblijft en weer terugkomt, is het fijn als je auto al bijna voor de deur staat. Een utopie? Welnee. Via auto.nl regel je het.

Als je terugkeert naar Nederland, heb je veel aan je hoofd. Al je spullen bij je? Huis in kannen en kruiken? Misschien een nieuwe baan? In ieder geval: je auto is nu wel het laatste waar je veel tijd en energie in wil stoppen. Een mooie bolide vinden op internet, met het openbaar vervoer naar de autodealer, onderhandelen… “Kan dat niet makkelijker?” Jazeker. Via auto.nl shop je je nieuwe wagen online. Net zo makkelijk als een paar schoenen.

Vanuit het buitenland je auto kopen?

Op auto.nl staat een flink aanbod auto’s. Van spiksplinternieuw tot gebruikt — voor ieder budget wat wils. De webshop is gevuld met mooie auto’s, die stuk voor stuk van het beeldscherm naar jouw voordeur kunnen. Gebruikte exemplaren koop je direct van ons. Nieuwe wagens uit de voorraad van officiële merkdealers. Je hebt één aanspreekpunt: auto.nl. Wel zo makkelijk. We regelen alles voor je. Zodra je je auto hebt uitgekozen en besteld, maken we een afspraak om je auto af te leveren. Bij jou thuis? Of liever op Schiphol? Het maakt ons niet uit waar we heen rijden. Als het voor jou maar handig is.

Is dat wel betrouwbaar?

We snappen het: jij zit mijlenver weg en hebt geen kans het gebruikelijke rondje om de auto te doen. Laat staan een proefrit te maken. Daarom bieden we je een ongebruikelijk rondje om de auto. Namelijk digitaal. Je krijgt data, 360-graden-fotografie en specificaties om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je nieuwe auto. Krasjes en deuken zetten we niet in de schaduw, maar lichten we juist uit. Onze Johan, operationeel manager, controleert alle auto’s op 31 punten. Kijk maar. De auto moet tot in de kleinste details goed zijn — anders verkopen we ‘m niet.

Goed om te weten: auto.nl is onderdeel van Louwman Group. Al sinds 1923 actief en een toonaangevend bedrijf in de automotive.

Hoe zit het met betalen?

Op het moment dat jij vanuit het buitenland je auto koopt, hoef je niet direct via iDeal te betalen. Je hebt twee opties: betalen per factuur of pinnen op het moment dat je je auto in ontvangst neemt. Kies je voor pinnen? Verhoog dan even je paslimiet.

14 dagen bedenktijd

Online een auto kopen en dan ook nog eens vanuit het buitenland. Best spannend. Als we de auto bezorgen, is het jouw beurt om een proefrit te maken. Bevalt ‘ie niet? Nemen we hem meteen weer mee. Of bedenk je je binnen 14 dagen toch nog? De reden maakt niet uit. Zonder lastige vragen halen we de auto op. Je aankoopbedrag storten we volledig terug op je rekening.

view cars btn