Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Kan ik mijn huidige auto inruilen met private lease?

Andere auto op het oog en het liefst met private lease? En nog een eigen auto voor de deur staan? Je huidige auto inruilen bij private lease is mogelijk. Is dat even lekker. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Je hebt je nieuwe droombolide uitgezocht. Private lease. Dat is even wat anders dan ‘gewoon kopen’. Of je huidige auto inruilen een optie is bij private lease? Zeker wel. Je hoeft niet zelf te leuren met je wagen — wij nemen ‘m gewoon voor je mee.

Dit is private lease precies

Voor als je je nog oriënteert op private lease: hier volgt een korte uitleg over wat private lease precies is. Weet je meteen of het interessant genoeg is om na te denken over het inruilen van je huidige auto. Private lease houdt in dat je een auto uitzoekt. Je doet een aanvraag en we bekijken je benodigde documenten. Is alles in orde? Dan ontvang je een overeenkomst. Getekend? Stuur ‘m retour, dan bezorgen we zo snel mogelijk je nieuwe bolide! In ruil daarvoor betaal je elke maand een vast bedrag. Dit bedrag is inclusief alles, behalve bekeuringen en brandstof. Je maandbedrag omvat:

  • afschrijving
  • wegenbelasting
  • all-risk verzekering
  • onderhoud (zelfs versleten banden vervangen we)
  • reparaties
  • 24/7 pechhulp in heel Europa
  • vervangend vervoer bij onderhoud en reparaties

Het fijne is dat je nooit voor verrassingen staat. Geen “oh, het viel toch wat duurder uit” bij de garage. Geen gedoe. Heerlijk.

Private lease-auto erin, oude auto eruit

Tja, die oude auto. Wat doe je daar dan mee? Zelf verkopen is een optie. En inruilen ook. We bekijken wat je auto waard is en doen je een persoonlijk voorstel. Tevreden met de afspraken? Dan nemen we je oude auto mee als we je nieuwe bezorgen. Handig. We ‘vrijwaren’ de auto als we ‘m ophalen. En dezelfde dag maken we het geld nog over naar jouw rekening.

Wat krijg je voor de inruil van je auto?

Het is zo nattevingerwerk om maar een bedrag te noemen. Neem altijd even contact met ons op als je je auto wil inruilen bij private lease. Of vermeld het als we je bellen om je private lease-aanvraag door te spreken. We zeggen er eerlijk bij dat je via bijvoorbeeld Marktplaats misschien wel een hogere prijs krijgt voor je ingeruilde auto. Weet wel dat we er niets aan hebben om veel te weinig te bieden. We willen je natuurlijk graag als klant bij auto.nl.

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Wil je een persoonlijk voorstel ontvangen? Neem even contact op met de klantenservice. Bel 020 280 2800 of mail naar klantenservice@auto.nl. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 09:00 en 21:00 uur bereikbaar. Zelfs op zaterdagen zitten we voor je klaar, van 09:00 tot 17:00 uur.