image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape
  • Home
  • Blog
  • Auto kopen als een paar schoenen

Je auto kopen met hetzelfde gemak als schoenen

Nieuwe schoenen nodig, maar geen zin om de deur uit te gaan. Ook geen zin in verkopers die je extra’s aansmeren zoals een beschermende spray. Snappen we. Dat geldt vaak ook voor een auto. Wel zin in een nieuwe bolide, weinig zin in onderhandelingen met een verkoper.

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en weet je niet waar te beginnen? Laat de moed niet in je schoenen zinken, maar koop je auto online. Wij zouden het wel weten als we in jouw schoenen zouden staan…

Met lood in de schoenen een auto kopen? Nooit meer, dankzij auto.nl

Waar de meeste autokopers zich aan ergeren, is aan het onderhandelen bij de koop. Je moet wel erg stevig in je schoenen staan, wil je een eerlijke deal maken. Daarom doen we het anders. Door online je auto te bestellen, weet je precies waar je aan toe bent. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte auto’s met stuk voor stuk een gedetailleerde beschrijving en foto’s. We poetsen geen krasjes of vlekjes weg, maar zijn duidelijk over wat je koopt. Van de maat tot hoeveel de auto loopt en van de lak tot aan de vloermatten. Loop digitaal een rondje om je auto heen, lees klantervaringen en maak een virtueel proefritje. Allemaal vanuit je luie stoel. Zodra je je keus hebt gemaakt, bellen we je op alles goed door te spreken. We maken dan ook direct een afspraak voor het bezorgen van je auto. Binnen 5 werkdagen de show stelen met je nieuwe bolide.

“Wanneer is de uitverkoop?”

Bij auto.nl bieden we je direct een eerlijke prijs. Doordat wij geen dure showrooms en dito personeel hebben, zijn onze kosten lager. En dat voordeel geven we graag aan jou. Wat dat concreet betekent? Dat je goedkoper uit bent voor zowel gebruikte als nieuwe auto’s en allemaal inclusief onze goed voorwaarden. Gaat het zo mee of wil je een tasje?

“Hoe loopt ‘ie?”

Zodra we je auto bij je thuisbezorgen, nemen we de tijd om er samen omheen te lopen. We leggen je alles uit over hoe de auto werkt en stellen je navigatiesysteem voor je in. Komt je auto binnen 14 dagen niet door jouw persoonlijke keuring? Geen probleem. Of je nu precies weet waar de schoen wringt of niet, zonder lastige vragen halen we de auto gewoon weer op. Geen gedoe met ‘je hebt ze al gedragen’ — je krijgt je aankoopbedrag gewoon terug. Geen tegoedbonnen, geen verplichting om iets nieuws uit te zoeken. Maar dat mag natuurlijk wel.

Veel plezier ervan.