image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Auto kopen als een pizza

Een pizza salami, gesneden en met extra knoflook, alsjeblieft. Zo snel mogelijk bezorgen. Even wachten… juist, ja. Dit kan dus ook met je auto. Net zo makkelijk. De deur niet uit hoeven en na een paar muisklikken gewoon wachten tot je pizza of je Peugeot wordt bezorgd.

Je pizza online bestellen is geen hogere wiskunde. Je bekijkt het aanbod of je weet van tevoren al wat je wil. Je maakt je keus bij je favoriete pizzeria definitief, bestelt en pakt alvast te drinken om de wachttijd te verzachten. Online je auto bestellen vind je misschien wat andere koek, maar het is eigenlijk net zo makkelijk.

Online auto kopen via auto.nl

Heb je het aanbod auto’s dat online staat al gezien? Waarschijnlijk heb je dan meteen de smaak te pakken. Het bestellen is kinderlijk eenvoudig: je zoekt de auto naar smaak uit. Onze foto’s zijn niet bewerkt zoals de prachtige plaatjes van de meeste pizza’s, maar laten je gewoon zien wat je krijgt. De ingrediënten zijn ook duidelijk beschreven: van het vermogen tot aan het aantal cilinders en van je motorinhoud tot aan het gemiddelde verbruik. Wel zo lekker als je weet waar je aan toe bent. Goed — heb je je keus gemaakt? Klik op de oranje ‘Naar bestellen’-button en voer je gegevens in. We bellen je op om alles even door te spreken en een afspraak te maken om je nieuwe bolide thuis te bezorgen.

“Alles naar wens?”

We begrijpen ook: als die pizza niet lekker is, dan bel je op voor een nieuwe. Of je gooit ‘m weg en zet de frituurpan aan. Met een auto werkt dat niet zo. Bij een pizza is een tevredenheidsgarantie van 14 dagen niet zo relevant, maar bij je wagen wel. Daarom mag je je auto gewoon 14 dagen uitproberen. Bevalt ‘ie niet? Dan halen we hem zonder morren weer op. Niemand heeft trek in gedoe. En dan krijg je geen tegoedbon voor een nieuwe pizza, maar storten we je aankoopbedrag zonder lastige vragen weer terug. Natuurlijk mag je daarna een lekkerdere auto bij ons uitzoeken, maar dat is niet verplicht.

“Onze bezorgers hebben geen wisselgeld op zak”

Net zoals de meeste pizzabezorgers hebben onze autobezorgers geen wisselgeld op zak. Je betaalt je auto gewoon met iDeal tijdens het bestellen. Wel zo makkelijk.

Geniet van je pi… auto.